U Click Me...I Click U Back

Wednesday, November 28, 2012

BE ke-17 2012.. Alhamdulillah

As salam..

dah lama jugak BE sebelum2 ni dah jadi ME..so thought dah takde la BE baru di penghujung tahun 2012 nih..

tapi semalam cek.. eh.. iols dapat BE baru la plak..suka iols!!

tq Nuffnang!!


BE ke -17 untuk tahun 2012

7 comments:

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

banyaknya BE chekgu

TeacherAzimah said... Reply Comment

kita tak bape paham pasal BE dan ME ni hahaha

Norzawani Zulkeplee said... Reply Comment

Tak penah dapat BE. Dah tau dah sbb apa....tak rajin update blog....kannnn...tak ramai reader jugak..

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

ni yang jeles ni...huwaaa

Teratak Hami said... Reply Comment

Akak pun tak faham pasal BE ni. Camne nak dpt?

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said... Reply Comment

saya pun jarang dapat BE, blog tak popular la katakan. readers pun tak ramai. hehehe

harap2 BE tu naik banyak RM nya. hehehe

Nur-nba said... Reply Comment

Susah memang nak dapat BE.. Tahniah ye.. boleh juga dapat income sampingan dari blog.