Followers

U Click Me...I Click U Back

Tuesday, November 27, 2012

Cucuk 1 Bulan..

As salam

last week on 21st November genap Aish sebulan and we decided nak dapatkan imunisasi sebulan for him at nearby clinic instead of ke Pusrawi..sebab malas nak gi jejauh..so decided dapatkan aje dekat Klinik Kita, Wangsa Maju..sebab dekat je dengan rumah.. and i'm still in confinement.. so kalau boleh takmo la dok luar lelama sangat kan??

 buku imunisasi wajib di bawa..

sampai di klinik.. alhamdulillah.. orang tak berapa ramai sangat.. sebelum Aish ada 2-3 orang je patients yang tengah tunggu untuk consultation..

tiba giliran Aish.. Dr cek dulu suhu badan incase demam ke kan.. alhamdulillah anak Ummi on that day is fine..then the Dr proceed with 2nd dose of hepatitis B vaccine.. sebelum dicucuk.. Dr bagitahu vaccine ni sakit sikit ubatnya..dalam hati saya..

*baby cucuk apa pun sakitkan??hahaha

eh..lupa..sebelum cucuk tu Dr timbang berat badan Aish.. 4.3kg..okla kan..dalam masa sebulan naik banyak tu kan??hehehe

*tak hingat kakak2 dorang dulu naik banyak tak

selamat kisah Aish kena cocok.. hehehe
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

koleksi gambar Aish at 31 days..

terima kasih Allah di atas kurniaan ini...ALHAMDULILLAH..

6 comments:

aThidEaN said... Reply Comment

akak dok area WM ke? dkt rumah lama sy

JaSSNaNi said... Reply Comment

bertambah comel baby Aish skrg.. makin berisi.. alhamdullillah... :)

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@aThidEaN

akka duduk taman melati sis..hehehe..so dekat jela wangsa maju tu

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@JaSSNaNi
alhamdulillah...semoga sihat sentiasa..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... Reply Comment

Lahir brp kg aritu rine? 2 kg lbh eh? Dah cucuk pun! Dah besar

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Lydia Miza(Aidyl Azim)
Lahir 3.25kg..