Followers

U Click Me...I Click U Back

Tuesday, November 27, 2012

Good Morning!! | 37days old

taken as at 36days old.. nak mandi tapi mata tak boleh nak bukak sebab malam saya suka berjaga ...hehehe

As salam..

seronok sangat sebab tinggal lagi seminggu je saya nak habis berpantang..

habis berpantang tak bermakna makan je ikut sukakan..

dan nasib baik saya jenis manusia yang tak minum ais..tapi ice cream je payah nak tepis..huhu

habis pantang banyak dah benda dalam list to do.. hehehe..

misi pertama nak try buat durian crepe.. kalau tak jadi dan tak sedap..teruskan misi mengorder plak.. hahaha.. sebab found out boleh beli secara online.. tapi kena pick up sendiri.. nasib akak ni dekat area rumah saya jek.. yeayyy..cant wait!!!..hahaha

misi kedua nak ajak Mr Hubby gi GM Klang.. sesapa yang tahu best ke tak best.. boleh drop ur comment here.. nak tahu review uols.. sebab teringin nak pergi..nak cari baju anak2.. especially baju Aish..

misi ketiga nak shopping for myself of course la kan.. hahaha.. sebagai reward untuk diri sendiri.. setelah hampir setahun jugak tak betul2 shopping.. *nak kata tak shopping langsung nampak bebeno menipukan shopping baju maternity tu apa??..hehehe

misi ke-empat dan ke-lima akan menyusul kemudian 

and the list goes on...hahahaha..*gelak jahat

*pengsan!!!!


9 comments:

Pen Biru said... Reply Comment

assalam..
baru nak jengah org baru..moga sihat2 smuenye..tahniah yee

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

comelnya kamu aish...geram acik nak picit...hahaha...

PUANSTOBERI said... Reply Comment

sana sini duk carik durian crepe. hihi. :D

rose said... Reply Comment

misi seterusnyer i dah tahu nak pasang badan kan dear miss u dear.

aThidEaN said... Reply Comment

handsome boy:)
gm klang tu dgr citer best.baju baby romper semua tu murah2.
tp xpernah pegi

Kesuma Angsana said... Reply Comment

nampak sihat alhamdullilah

TeacherAzimah said... Reply Comment

GM Klang best!! kita dah pi mula2 cuti hr tu. dlm bangunan baru bertingkat2. plg best sbb econ kuat! pastu barang budak mmg heaven lar...klu takat romper tu murah2 sbb GM kan tempat borong. plg penting bkn fesyen indon lalala...eh pendek kata mmg rambang mata ok. bawak jer duit. sekian terima kasih...lalala..uiks ada lg. klu keperluan baby mcm aish mmg byk222 semua dgn harga borong. ok terima kasih sekali lg :D

etiey.com said... Reply Comment

Dah nak hbs pantang dah. Moga sihat sihat saje.

mama tisya said... Reply Comment

cpt dh ms berlalu ye..tk lama dh nk abis pantang