Followers

U Click Me...I Click U Back

Tuesday, November 13, 2012

Kegilaan Melanda Seyhh!!

As salam..

since berpantang nih.. saya ada satu tabiat yang tak patut anda ikuti..hahaha..tabiat ini bakal merobek poket anda nanti..kehkeh..

aku dah menggila shopping online.. !!

dan semuanya beli baju Aish ngan Kak Cik Yaya.. sebab baju Aish rasa macam tak cukup je.. bertambah lagi kan musim hujan.. so sometimes baju tak dan nak kering.. *alasan!!*

bila bukak je blogshop atau page FB yang jual baju budak2 nih.. semua benda nampak lawo je dimata ko.. huhu.. aiyokk.. sudah!!tengok topi berkenan.. tengok rompers berkenan.. tengok socks berkenan.. tengok prewalk shoes pun berkenan.. pendek cerita semuanya berkenan.. hahaha..tapi hanya KESABARAN aje dapat mengatasi segalanya..dan duit yang makin susut dalam account juga menjadi faktor halangan kepada kegilaan terbaru nih..hahaha..

ada beberapa yang saya dah dapat.. dan ada beberapa lagi tengah tunggu sampai..

gambar akan disusul kemudian ye..dilain entry..

*masih lagi dok usha2 blogshop yang lain plak...parah nih!!*

11 comments:

etiey.com said... Reply Comment

Hhahahah mmg! Online pun boleh... Janji shopping

aThidEaN said... Reply Comment

tu mmg aktiviti masa pantang.
klau tgh kerja n maternity leave pulak, masyuk je duit masuk xkerja ..so habiskan dgn on9 shopping.
smlm jumpa satu blog jual rompers semurah rm3..mmg berpinar mata tengok

TeacherAzimah said... Reply Comment

Hehe.. btl tu ni mmg aktvt masa berpantang kekeke i like!

ummiarissa said... Reply Comment

share lah chekgu...he he he..boleh tumpang window shopping online...

aThidEaN said... Reply Comment

ni blogshop tu
http://www.ide-apparel.com/

hehe..selamat..:)

Mama Zharfan said... Reply Comment

hehhe memang syok shopping2 ni :)

eima said... Reply Comment

shopping online mmg best tp aku tak amalkan sbb aku kan kedekut..lalala

Alin Marlini said... Reply Comment

hehehe..samalah kite...malas nak jalan online jek

♥nrina♥ said... Reply Comment

bestkan..kaki tak boleh berjalan...jari je merayau hehe..

Cute Mum said... Reply Comment

wah.. untunglah aish..
uyun tak minat sgt beli online..
selalu bila tanya hubby die tanya murah sgt ker? lagi baik beli kat kedai.. boleh test..
die ckp camtue sbb uyun pernah terkena beli baju online.. nampak cantik, sekali sampai macam baju bundle jer.. saiz pon besar.. last2 baju jer kat orang yang nak..

Zainur said... Reply Comment

Kak, hope tak terlambat nak ucap congrats atas kelahiran baby baru. Comel sgt! Alhamdulillah dua-dua pun sihat. Selamat berpantang ya!