Followers

U Click Me...I Click U Back

Friday, November 9, 2012

Nak Berenjut..

As salam..

setelah sekian lama sorok rockers Aish kat bonet kereta sebab takut Kak Cik Yaya rosakkan..akhirnya tadi abahnya bawak keluar sebab lately perasan Aish nak tido berdodoila plak...huhu

kalau boleh takmo ajar buaian..sebab nanti susah nk kesana kemarikan?

maka..Aish dah selamat rasmikan his rockers dengan nyenyaknya tido..hehe

alhamdulillah

Published with Blogger-droid v2.0.8

11 comments:

Teratak Hami said... Reply Comment

memang nyenyak tidur :-) Kalau enjut kat tangan, memang boleh"tumbuh" muscle, tidurnya tak jugak.

Anak2 akak mmg tidur buaian. Alhamdulillah klu gie mana2, tak angkut buaian pun tetap boleh tidur.

Teratak Hami said... Reply Comment

memang nyenyak tidur :-) Kalau enjut kat tangan, memang boleh"tumbuh" muscle, tidurnya tak jugak.

Anak2 akak mmg tidur buaian. Alhamdulillah klu gie mana2, tak angkut buaian pun tetap boleh tidur.

JaSSNaNi said... Reply Comment

aish yang sangat comel.. nyenyak nye dia tido.. sampai auntie pun nak ikut skali tido hujan2 ni.. uwaaa..

Kesuma Angsana said... Reply Comment

as long as dia boleh tidur oklah tu! hehehe

Fai CeritaCinta said... Reply Comment

kalo guna ni mmg senang nk ke mana2. tak payah angkut buai. hehe :)

TiranaAduka said... Reply Comment

tembam dan gebu nak cubit leh?
Salam kenal cikgu.

LYAfrina said... Reply Comment

lenanyer dia tdo.. ee..geram sgt tgk baby tdo.tenang je.. rasa nk cium2 je,.

Aleeya Atinza Saaid said... Reply Comment

raun2 terus sampai sini...slm ziarah...

eima said... Reply Comment

tp harap bila aish ssh sgt tido br letak dlm tu .. klu die dh biasakan tkt nanti asal nk tido je nk tido dlm tu ...

sbb pengalaman fahim dulu mmg betui2 mengajar aku ..alisha ku cekalkan jugak paksa die belajar tido bwh .. tak rela u berusung kesana kemari buai ngan rocker tu

etiey.com said... Reply Comment

Makin lenalah si kecik bi tidur

kathy jem said... Reply Comment

betul jgn ajar tido buaian nnti nk ngi mana2 susah nak berbuai..