U Click Me...I Click U Back

Monday, November 19, 2012

Siang Tido Malam Berjaga

As salam..

mood ting tong sikit hari ni.. perut pun tak berapa nak sedap..sembelit melanda.. uhuk..

nak citer pasal baby Aish yang dah 2 malam tak berapa nak tido..asik terjaga dan nak ngempeng sampai kering susu.. huhu..

bila siang dia tido macam orang kepenatan.. hehehe.. 

so what i did yesterday.. tunggu2 dia bangun kul 5 untuk mandi petang.. still tak bangun..saya gerak2kan dia.. dia still tutup mata..then saya mandikan jugak even dalam keadaan dia mamai2..hehehe..



lepas tu saya main2 ngan dia.. and mintak kakak2 dia join ajak dia main until 9.30 malam..lepas tu baru dia tido.. sampai pagi..hehe..adala bangun 3 kali untuk bf..

kalau terus bagi tido...malam kang kompem berjaga atau payah tido!!





sekian cerita pemdek untuk hari ni..esok Aish genap sebulan..yeayy!!





7 comments:

mrs kayrul said... Reply Comment

ala comelnya..dah besar pun

Sherwieyna Muzzawer said... Reply Comment

Alahai comelnyaaaaaa aish ni tidur..geram tengok!

etiey.com said... Reply Comment

Sembelit? Rsnya sbb lecithin n alfafa kan? Saya pun sama wlpn dah lebh 3 liter sehari.

Beralih hari la tue. Eiris pun sama masa nk cukup 40 hari tu.

Maryati said... Reply Comment

sedapnya baby tidur...

LYAfrina said... Reply Comment

dah sebulan..cepatnyer berlalu.. rsa bagaikan bru j tgk aish dilahirkan....

sama la cam asya dulu.. nk hbs pntang tu, asal mlm bjaga.. dgn kt2 kna bjaga.. dia x nangis pon.. just nk temankan.. tp bila kt tdo..dia nngis lak.. tahu2 je

Ain Dzaya said... Reply Comment

macam urung hantu pulak :)

Ain Dzaya said... Reply Comment

macam urung hantu pulak :)