Followers

U Click Me...I Click U Back

Monday, November 5, 2012

Sudah 15 Hari..

As salam..

sudah 15 hari baby Aish melihat dunia..syukur alhamdulillah.. umminya pun alhamdulillah.. semakin sihat.. cuma tak berapa larat lagi berdiri lelama.. so kerja2 yang lasak sikit tu masih lagi Mr Hubby yang setelkan.. kalau setakat goreng ikan untuk diri sendiri tu dah boleh dah!!

sesi persekolahan pun tinggal lagi seminggu je kan?? wah.. seronok la budak2 bakal bercuti panjang ek!!..sama jugak dengan cikgu2 di luar sana.. bakal bercuti panjang la uols erk.. iols dah start cuti awal pun kena dok rumah jugak.. hahaha.. sabo jela..takpe2.. lagi sebulan je nak kejar habis pantang..hahaha

aktiviti dok rumah?? 

hmm..setakat ni jarang sekali dapat online tru lappy..selalunya online pun via handphone.. sebab masih busy dengan aktiviti berpantang dan menyusu baby Aish.. yang kerap bangun menyusu.. alhamdulillah.. masih stay dengan susu badan.. hopefully cukupla susu badan saya..amin..

actually banyak benda nak cerita tapi kena update masa baby Aish tidur.. ni pun entry schedule.. sebab nak buat entry terus publish.. selalunya update pun dah memalam.. bila semua anak2 dah tido.. huhu.. tu je yang termampu semasa berpantang nih.. hehehe

okla.. dah nak lena.. dah nearly 12am.. huhu



kongsi gambar baby Aish masa 13 hari.. tak banyak snap gambar baby Aish.. huhu.. sebab macam biasalar..tak sempat.. kalau boleh nak ambik gambar dia tiap2 hari nak tengok progress muka dia.. hahaha..

hover ummi ko erk!!

14 comments:

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

owhh aish yang comel...pujaan si kakak kakak ye???

etiey.com said... Reply Comment

Ai dah 38 hari. Sikit lg merdeka hehhehe

MRS. K said... Reply Comment

selamat berpantang cikgu!

fuza said... Reply Comment

hmm mmg acuan abahnya ler..hehehe

JaSSNaNi said... Reply Comment

assalamualaikum...
hai ibu dlm pantang... :) sihat ke hari ni? Aish nampak berisi dah skrg ni.. :) alhamdullillah.. :) selamat menjaga diri.. selamat menjaga baby.. :) take care yer..

Mama Zharfan said... Reply Comment

:) me suka bau baby yg newborn sbb bau manis baby gitu hehhehe

Farha said... Reply Comment

Tahiah kak, maaf baru perasan akk bersalin heeee per2 pon selamat berpantang ye...cumeyy sgt baby tu ngee~

TeacherAzimah said... Reply Comment

Sgt comel dan chubby..geram btl kita tgk.
Baby boy mmg kuat menyusu tau ;-)

eima said... Reply Comment

olo comeynye die ...kan kan

LYAfrina said... Reply Comment

comelnyer baby...
take care ye...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... Reply Comment

rsnya aish ni satu-satunya hero kan? tahinaih sekali lagi ye buat rine dan famili :)

sejuk hati tgk muka baby..

Kesuma Angsana said... Reply Comment

wah sekejap je rasanyer !

Alin Marlini said... Reply Comment

tido je kejenye ek. geram

Hanis MY said... Reply Comment

Ala tomei2 kagum la sis sempat lg tulis entri