U Click Me...I Click U Back

Saturday, November 17, 2012

Tiga Puluh Tiga

As salam..

alhamdulillah.. hari ni genap la usia saya 33 tahun... ulangan erk 33 tahun!!!haha...dah tua dah iols..

takde apa yang saya harapkan di usia sebegini dengan hanya Allah memberi kesihatan yang baik...umur yang panjang..supaya dapat bersama dengan orang2 tersayang dalam hidup saya.. esp my children and Mr Hubby yang all these while menjadi tulang belakang saya..

dan terima kasih yang wish tru FB.. semoga Allah memberkati anda semua.. amin..

*****************
**************

semalam Mr Hubby request Kari KAPLA Ikan..

saya yang kesian ni buatkan la... alhamdulillah.. dah larat nak masak untuk family tersayang.. even lauk campak2 jek!!hahaha

 
rindu masakan i la tuh!!

SELAMAT BERHUJUNG MINGGU UOLS!!

8 comments:

PUANSTOBERI said... Reply Comment

hepi beday chekgu.. rupanya beday kita dkt2 yer.. tahun yg sama juga. ilek la..baru 33.. muda lagi tu.. ai 33 takde sorang pewaris pun lagi.. hikhik :D

TeacherAzimah said... Reply Comment

happy birthday ya! alhamdulillah umur dah 33, serba serbi dah lengkap kan. syukur..sy tumpang gembira ;-)

lemongrass said... Reply Comment

Happy 33rd birthday.
Semoga sentiasa dalam rahmat Allah dan dikelilingi orang tersayang.

Syima Syaz said... Reply Comment

happy bday sis...ish ramainya bday bln 11 yek....hehehe

eh ucapan: semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki utk akak n anak2 serta suami...semoga bahagia sampai ke syurga

fuza said... Reply Comment

meehun oversea plizzz

etiey.com said... Reply Comment

Moga panjang murah rezeki dan sentiasa dlm rahmatNya. Anin

Ibu Diyana said... Reply Comment

hepi besday chekgu..

Teratak Hami said... Reply Comment

Happy birthday sis ... bday akak pun x lama lagik :-)