U Click Me...I Click U Back

Thursday, December 20, 2012

20122012 ~ Genap 60 hari

As salam..

alhamdulillah..hari ni genap saya melahirkan Aish 60 hari dan genap juga Aish 2 bulan..insyaAllah esok baru cucuk 2 bulan..

perkembangan Aish takdela banyak sangat..cuma sekarang lagi kuat menyusu..tak cukup maka tak lena la tido..huhu

dah pandai tegur2 ajak orang sembang ngan dia..senyum sengih pun dah pro anak ummi nih..hehe..kalau hulur tangan nak ambk..kaki tangan terus gedik2 suruh ambik..cerdik!!

alhamdulillah..memang jarang menangis..actually memang susah nak dengar Aish nangis kecuali lapo..nangis memang meneran2 giteww...huhu..bolehla tinggal dia kt tilam atau rocker even tak tido pun..yg pnting..kenyang!!haha

sangat suka tidur dalam kereta..ekon kot..sejukkan..so sepanjang jalan Aish akan tidur je..sonang ummi dia...hehe..

syukur alhamdulillah..Allah masih memberi peluang untuk saya membesarkan mereka..

10 comments:

Asyifa Mustaffa said... Reply Comment

Alhamdulillah...senang jga baby comey nie ye...:)

JaSSNaNi said... Reply Comment

syukur alhamdullillah.. dah cukul 60 hari.. dah sihat la ibunya ye.. :D esok cucuk 2 bulan ye... jangan demam2 tau Aish...

NM02 said... Reply Comment

mcm anak patung

.:: Mrs Z ::. said... Reply Comment

sejuk mata memandang baby tido ^_^

Nad @ MamaZN said... Reply Comment

Bambam!

Chekgu Azrine said... Reply Comment

alhmdulillah..hopefully sampai besar..hehe

Cute Mum said... Reply Comment

senangnya jaga..
sara walaupon perut dah kenyang, still gak nak berteman.. nak org layan die borak..
tue yang buat kerja sambil letak sara kat tepi..

MizzTina said... Reply Comment

comel giler!!!

aThidEaN said... Reply Comment

gigit sket geram tgk

Kesuma Angsana said... Reply Comment

rasa mcm sekejap je ye.. comey sungguh!