Followers

U Click Me...I Click U Back

Tuesday, December 25, 2012

Another Boring Holiday..

muka dak Aish ptg semalam lepas mandi..tepek bedak banyak2..nanti Abh balik..cium wangi jek ank bujang dia..hehe..

As salam uols..cuti g mana?

Kalau tanya saya memang sama je kekdahnya..hehe..sebab tiap2 hari pun cutikan?masuk ngajar pun pertengahan january nanti..insyaAllah..

So tak payah nak holiday sangat..cuti2 ni pun tak gi mana..

Semalam dah setel beli buku sekolah anak2..tinggal nak beli baju sekolah aje dan keperluan stationery mereka..patut nak pergi hari ni..tapi Mr Hubby banyak kerja plak..hari ni dia ke JB..so tak dapatla nak menyopink hari ni..kita tggu esk plak..hope Mr Hubby freela esok..huhu

Ohh..semalam rumah saya riuh rendah..ank2 tiri saya datang melawat adik Aish mereka..planning kami nak berjalan ke Festival City..tapi kereta saya tetiba buat hal..batery dah kong..tak dapek nak bergedik2 semalam..huhu..

Finally kami hanya bergedik2 di..














bawak mereka pekena laksa kedah yg mabeles kat belakang umah saya

Boleh tengok entry di blog http://fuzamusa.blogspot.com tentang cerita di sebaliknya..haha..

Korang gi memana ke hari ni..ada blogger yang bercuti sakan ek..

selamat bercuti semua!

P/s : tak tahu camne nak backlink guna perisian bloggeroid ni..huhu

posted from Bloggeroid

4 comments:

IdaShazana said... Reply Comment

weekend yang boring jugak tapi penuh dengan aktiviti masak

Uncle Lee said... Reply Comment

Hi Chegu, I love your putting more bedak banyak2 Abang balek cium wngi, ha ha ha.
You sure got a real cute little guy there. Nice eyes too.
Have fun and keep a song in your heart.
Lee.

aThidEaN said... Reply Comment

wah baru la comel budak tu kena tempek bedak.
akak ada anak2 tiri? meriahnya keluarga, ramai budak2..
murah rezeki:)

NM03 said... Reply Comment

sedap kan laksa kat situ