Followers

U Click Me...I Click U Back

Monday, December 24, 2012

Cerita Hari Ahad

cam biasa tempek gambar dak Aish dulu..

As salam semua!!

apa khabar?sure ada yang tengah bercuti keriangan sempena hari Krismaskan?ai is dok rumah je mengerjakan rumah yang tak pernah kemas tu..huhu

oh..hari Ahad semalam kami anak beranak sarap meehun goreng ngan ayaq teh..Mr Hubby koje dr kul 5pg..huhu..tiap2 hari kerja..so cuti dok umah je..

tengahari pulak bawak adik Aish gi jab 2bulan kat Klinik Kita tu..alhamdulillah..setel jab even lewat sehari..berat dah 5.6kg..syukur sangat Allah permudahkan segalanya..

then bawak ank2 gi makan Burger King baru bukak di Wangsa Maju dekat ngn Wangsa Walk, Carefour bersebelahan dengan NZ Curry House..fofular kedai mamak nih..hehe..

rasa dah lama tak banje ank2 makan fast food kot since lps bersalin tu..


tempat baru..so pekerja yang ambik order pun cam lambat je..baru habis training kot..





tak dan nak ambik gambar menu yang kami makan sebab adik Aish takmo dok dalam stroller..huhu..kena pegang..so pyh nak ambk gambar..


yaya makan burger tak habis..huhu

in conclusion Burger King ni burger dia not so bad la..tp harga perset cam mahal la sikit compared to mcD..black coffee dia not so BLACK..and set paling murah pun rm10++..

korang selalu makan ke kat Burger King?

posted from Bloggeroid

8 comments:

eyriqazz said... Reply Comment

dah lama tak makan kat burger king

Tina Othman said... Reply Comment

ala comelnya aish

jarang sangat makan burger king ni sebab budak2 lg suka mekdi, lgpun kan dulu ada rumors kata non halal, jadi takde lah makan

Pen Biru said... Reply Comment

x pnh makan burger king sbb xde branch kat alor star..sedey

::NureeN:: said... Reply Comment

dah lama x mkn BK.. last rasanya bln 1 kot...
burger boleh la... tp x kenyang klau mkn sebijik yg set lunch tue huhuu

TeacherAzimah said... Reply Comment

rasa mcm cepat jer aish ni bulat hehe...ni mestu supplement susu ibu sgt best :D
kita penah sekali jer mkn burger king tu pun masa zaman muda2 dulu hihi...

ieda said... Reply Comment

comel aish ..

aduhh akak nie x pernah makan burger king layie .. ada di ktn nie .. cuma x berkesempatan layie huhuh

LYAfrina said... Reply Comment

sedapnyer...

lya lagilah.. last makan BK 2thn lepas.. hik2... kesnyer..sbb fain x suka mkn BK ni

fuZa said... Reply Comment

mmg agak mahal kot to me..to us yang ramai askar2 ni hehehe.. sekali sekala ok kot..
Burger Mozza je fav..