Followers

U Click Me...I Click U Back

Thursday, December 27, 2012

Feeling Lisa Surihani

As salam..hehe

Sesekali chekgu pun nak cantik jugakkan..al maklumla..nanti bila ai mula ngajar nanti..ai nak feeling baby face sikit sebab ai dapat tahu ai kena ngajo sains tahun 1 untuk tahun depan..so ai nak feeling muda giteww..nanti sesuai sikit muka baby face ngajo bdk2 tecit giteww!!*muntah hijau

Tahun 1?huhu..belum penah seumur hidup ai ngajar tahun 1..uhuk!!

Ok..abaikan citer tu..

Sejak bersalin dan umur pun dah 30-an ke atas2 giteww..ai noticed kulit ai dah mula ada cam jeragat tau..jeragat ni mgkn keluar sebab hormon kan..maklumla..ank pun dh ompek..bila jadi perempuan ni emosi ngok ngek sikit mulala stress..bila stress..hormon pun unstable..maka bila belek2 muka kat cermin dah byk kedut2tan cubit2tan melekat kat muka ai..huhu

So bila masuk gardian last monday..ai pun try capai satu krim..murah je..sbb ai is tak mampu nak pakai SKII bagai..maka marilah kita feeling Lisa Surihani instead of feeling Haruka..ek?



nila krimnya..Garnier Light Overnight punyer...

Ai try baru 3hari..so nak kena tunggu 2minggu nak tengok perbezaan dia k..n insyaAllah akan cerita kat sini if ada perubahan positif..

Sapa feeling Lisa Surihani jugak??angkat keyboard!!

TAKE CARE..*feeling Lisa Surihani

*tetiba!!*

posted from Bloggeroid

6 comments:

MrS. F!zA said... Reply Comment

meh lah try nour ain.. kita dh 2 bulan pakai..mmg best sgt..kulit jd lmbut gitu..rm50 je satu set leh thn 2 bulan.. leh hlgkan kulit kusam jgk..kalo lg best krim mlm dia ada collagen..so far mmg puas hti sgt..

betul jd cikgu penampilan kna bersih gitu..kang tkbest nk hadap student..ekeke

MizzTina said... Reply Comment

sebelum ni pakai gak krim muka lisa surihani..tp sy xleh sbb muka jd makin berminyak.. so skang pakai anew cap avon je.. :)

Nana said... Reply Comment

xsaba tgk perubahan nye jd cantik mcm lisa surihani hehe

Tina Othman said... Reply Comment

nanti kalau okey jgn lupa bagi review ye

kita guna pencuci muka dia je dan setakat ni rasa okey je, sebab tak naik jerawat pun kekeke, kekadang kalau salah produk siaplah jerawat keluar

TeacherAzimah said... Reply Comment

TA guna fair and lovely jer! Hahaha... Dr form 3 dulu smpi skang dah 30+ msh setia... Teringin wei nak pki produk mhl2 mcm sk11 tu tp tak mampu...

Nad @ MamaZN said... Reply Comment

Kite guna safi je...
Feeling ala2 shila amzah
Kekekeke