Followers

U Click Me...I Click U Back

Tuesday, January 1, 2013

1-1-2013

As salam korang...alhamdulillah dah sampai 2013..dan ingin saya memahat entry pertama di tahun 2013 nih..hehe..

Actually banyak entry hutang tahun 2012..kira aci jela saya carry forward ke 2013 ek..hehe..*entry Penang belum sempat update due to gambar yg byk*..

Kalau tanya pasal azam..actually takdela nak berazam sangat...sebab saya jenis manusia yang kalau ada rezeki adala...takde..kita tunggu rezeki lain..tapi sejak ada Aish ni...berazam untuk fully bf dia until 2 years...doakan saya dan sedang berkira2 nak beli breastpump electric untuk menjayakan misi bf Aish..*dah ada breastpump yg berkenan di hati*...hehe

Semoga tahun 2013 ini bakal memberi kebahagiaan, dilimpahi rezeki yang berlipat ganda, dan menjadi manusia yang lebih ikhlas dari tahun 2012..

Manisnya 2012 tak cukup entry nak dicoretkan di sini...manisnya 2012 dengan tidak dijangka..hadirnya ahli keluarga baru yang ditunggu2 oleh kami..iaitu Aish Iskandar..the only HERO in my heart..*mr hubby baca ni sure jeles* ..haha

Kamu2 semua...HAVE A GREAT 2013 AHEAD!!!

10 comments:

Ayuni said... Reply Comment

Happy new year!

Ummi Syafiq said... Reply Comment

Selamat tahun baru rine. Ops rine dah ada putera utk tahun ini.

aThidEaN said... Reply Comment

happy new year to u and family:)
iallah dpt bf sampai Aish 2thun..

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Ayuni

Happy new year to u sis...

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@aThidEaN

Happy new year jugak sis..

Liza said... Reply Comment

Selamat thn baru. Moga lebih baik dr sebelumnya

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

Jelesnya...dah besar semua anak dara chekgu...aish jadi jejaka Pujaan...hehe

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@♥cikmOt♥

Happy new year jugak!!

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Liza

Happy new yr to u tooo..

PinKy MoMMa said... Reply Comment

banyak kenangan dalam 2012 yang mengajar erti kehidupan yang penuh liku ini...moga Allah lindungi kita dengan rahmatNya yang tak terkira itu..aaaminnn

eppy new year CA!