Followers

U Click Me...I Click U Back

Tuesday, January 22, 2013

Aish Iskandar 3 Bulan

as salam..

fuhh..fuhh..tiup buang sawang.. hahaha
nasib baru 2 hari tak berupdate..takdela susah sangat nak buang sawangnya..hehhe

sejak dah mula bekerja ni..masa untuk diri sendiri pun dah kurang..
banyak masa dihabiskan untuk dak Aish..
nak buat camnekan?
dulu masa preggykan dak Aish..
even penat pun sempat jugak type 1-2 entry per day..

sekarang nih bila dia dah wujud.. rasa tak menang tangan sesangat..
kalau di sekolah.. jadual tak pack..
masa tu la lepak bilik pemulihan..
port mengepam sebab ada gang..hehehe
seronok sebab boleh bantu membantu satu sama lain..

dah melalut kemana dah nih..

nak update sikit pasal dak Aish sekarang..
2 hari lepas Aish genap 3 bulan..
alhamdulillah.. syukur sangat..
banyak benda dia dah pandai..
especially bila orang panggil nama dia..
terus cari!! sweet sangat..

sekarang dah pandai angkat badan marah2 suruh kita angkat..
sejak dok ngan pengasuh nih dah tak suka kita letak atas tilam..uhuk..
cerdik!!

ohh..semalam dak Aish pertama kali meniarap kul bapa pagi entah..
nasib dengar dok ngerang uh eh uh eh..
nasib umminya tido tak mati..hahaha
sedar2 dah tergolek dok meniarap..
nanti bila2 aku perasan aku akan ambik gambar..hehehe

actually dak Aish tak berapa sihat..
batuk ngan selsema..
kot berjangkit dengan kakak2nya..
dan dah bawak ke HKL..
tapi takde demam..

semalam ambik dari rumah pengasuh..
badan dia dedar sikit..huhu
terus aku kalut susah hati..
macam kesian sangat kecik2 dah demam..
tapi dia aktif sangat..
menyusu pun macam biasa..
rasanya demam nak pandai niarap kot ek??


*akan ada entry khas pasal dak Aish demam ye*

2 keping gambar sempat di attached untuk tatapan..hehehe
 



alhamdulillah..dah 3 bulan Aish Iskandar

ok..ni je sempat update.. kul 4.30 ada kelas.. 

p/s : sekarang waktu 4.30 ke atas dah takde free.. sampai 6.30 terus balik..balik je kul 9 dah ting tong..acaner??huhu
 

10 comments:

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

comelnya la hai anakbujang sorang ni...geram tau

Kesuma Angsana said... Reply Comment

rasa mcm sekejap sgtkan

Nad MamaZN said... Reply Comment

Comelllnye die!!!

Cikgu Ma said... Reply Comment

ngajar sek.men ke? lewatnya balik...

comelnya Aish ^_^

TeacherAzimah said... Reply Comment

Eh lupa nak tanya apa citer kak cik yaya demam hr tu? Kena buat blood test tak? Berapa berat aish 3bln? Nmpk bukan main bersemangat dia... Eh samalar kita rine..sy kul 5.30am dah bgn, 6.45am keluar rumah, plg awal 6pm smpi umah. Elok lepas isyak jer terus tidoooooo

TeacherAzimah said... Reply Comment

Eh lupa nak tanya apa citer kak cik yaya demam hr tu? Kena buat blood test tak? Berapa berat aish 3bln? Nmpk bukan main bersemangat dia... Eh samalar kita rine..sy kul 5.30am dah bgn, 6.45am keluar rumah, plg awal 6pm smpi umah. Elok lepas isyak jer terus tidoooooo

fifi said... Reply Comment

Budak botak,comel sangat..

Asyifa Mustaffa said... Reply Comment

comelnya dia....:-)

Mama Zharfan said... Reply Comment

ololo tomeinya budak kecik ni hhehhe

Kak Aya said... Reply Comment

comel la Rin anak bujang sorang ni...geram dan tak sabar nak tunggu baby kak aya keluar...