Followers

U Click Me...I Click U Back

Friday, January 4, 2013

Cerita Pagi Jumaat

As salam..

Bosan sikit hari ni sebab takde keje apa nak buat..

Pagi tadi lepas hanta kak cik Yaya ke sekolah tadika.. tak sempat nak singgah membeli kuih2 untuk sarapan sebab dak Aish dan uk ek sebab yak yak dalam car seat..hari ni pulak hubs keje pagi..maka takde teman nak bersarapan pagi tadi..

Balik rumah lepas mandikan aish..bagi dia tidur sebab dia dah bf sebelum hanta kakak2 dia ke sekolah tadi..then aku dapatla pam susu untuk buat stock dalam 20 minit pam je.. sebab guna pam manual..maka nak pam lelama..ohhh..tidak!!*tgh survey bp electric*

Perut pun dh bunyi2 kelaparan..bukak peti ais.. potong2..ambik2..hehehe..then bancuh2..

Apa sarapan aku pagi nih??










tu dia...NESCAFE IS A MUST..cheese cake tu aku beli kat pasar tani..macam2 jenis cheese cake ada..pilihla yang mana suka..satu slice besar jgk rm8.. aku beli skali dgn kek cekelat..dah habis dah pun dirembat oleh kakak2 yang giler cake cekelat.. dan sekeping durian crepe..hahaha..ko mampu makan durian crepe pepagi?

Salam Jumaat uols..dan selamat beribadah di penghulu segala hari ni..meh kita kumpul pahala sesama...yeahhh..

P/s : Pssttt...semalam aku gi potong rambut ala2 sofia jane yg jadi tomboy dalam filem cinta kita ek.. *aku dah hilang ingatan tajuk dia betul ke tak*.ringan kepala aku..senang nak mandi cuci rambut segala bagai..yg penting jimat duit nak beli syampu selalu..kahkah..

posted from Bloggeroid

9 comments:

ieda said... Reply Comment

salam jumaat dik !

akak pun simple sahaja pagi nie bfast .. sat gi nak amik zahrien balik tadika ..

rutin ibu x pernah habis kan dik , kebetulan cuti kan ;) soo kena lah ambil alih tugas suami dulu ..

Teratak Hami said... Reply Comment

Aish ok ke masa bf nanti? Akak pun main belasah jek makan, klu baby tak ok, baru le control skit2. Tapi nescafe etc mmg akak tak suka. Sekali-sekala jek minum.

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@ieda

Samat hari jumaat sss ieda

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Teratak Hami

Rin dlm pntg 3 weeks dh start minum..so far bb takde meragam..syukur..

Aty_Fared said... Reply Comment

Tetibe rase nk potong rambut pendek mcm tu.anak ni suker nau tarik rambut skrg..haaiihh...

NM02 said... Reply Comment

sape jaga anak mu ek?

sama la, kawe pun dah kerat rambut kasik jeklinviktor. hahaha

senang kekdahnya, bangun pagi bancuh susu anak tak payah menggagau carik ikat rambut.

dan senang nak mandi sahaja aku. hahahaha

eima said... Reply Comment

mkn je ape pun selagi perut anak tak de masalah tu bermakna ok la tu kan cekgu .... aku pun tak penah rasa crepe lagi ... ni plak nk jdkan sarapan

Kesuma Angsana said... Reply Comment

mmg best cuma doyan tu je KA x makan hehehe

Nad @ MamaZN said... Reply Comment

Citer cinta kita kan? Sofia jane berlakon dgn sape.ke tah nama laki tu...

Saya tk penah rambut pjg, hehe