Followers

U Click Me...I Click U Back

Friday, January 4, 2013

KAIN SULAM 3 Tone dari Sulaman Lace Heaven

As salam...

LAI...LAI...LAI...hehehe

Mari..mari beli kain..banyak mulah punya!!!!

Aku rembat sekali dua ko...DASAR TAMAK!!hahaha..

Apalagas...korang...korang..BAJU RAYA dah ada ke belum?

Kalau belum meh jamu2 mata kat blog kawan aku nih..kalau dah ada baju raya pun..buat2 la takde..kenyit2 mata kat cik abe uols yang uols tahun ni hari raya nak pakai baju sulaman dari Bandung, Indonesia..gitewwwww!

Ni bukan kain sulam biasa ye..ni sulaman 3 tone yang memang kalau tengok LIVE memang menjejeh ayaq liur...wa cakap lu!!

ni ai punya uols...hehehe..bila dah berkenan ai rembat sekali dua.. dah selamat hanta jahit..the owner siap hanta rumah ai..suka giler!!

kalau uols berminat boleh contact atau watsupp sendiri the owner of SULAMAN LACE HEAVEN ..no telefon seperti yang tertera di water mark gambar di atas..

Apa tunggu lagi..boleh tengok2 kain yang available dan kalau berminat even dah SOLD OUT...boleh pre order dengan kawan saya tuh k...

Selamat menjamu mata dan bersopink di SULAMAN LACE HEAVEN

posted from Bloggeroid

15 comments:

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

wahhh...awalnya beli kain tuk baju raya...hehehe

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@♥cikmOt♥

Kain ni dah selamat tempah..bkn nak pakai raya..nak pakai kenduri kawen banyak bukan 2 hingga 3 nih..hehehe..dasar tak nenyabar!!

eima said... Reply Comment

harganye brape ni ...

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@eima

Harga boleh mmbuat pertanyaan di http://fuzamusa.blogspot.com..

mama tisya said... Reply Comment

cantik...aritu tgk tudung sulam tp kain sulam camni tk jumpa lg

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@mama tisya
Ni design baru dr bandung...nk order g kt blog link tu ye..

TeacherAzimah said... Reply Comment

Terus menyesal tak rembat kainpasang cenggini masa gi bandung hr tu hahahaha

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@TeacherAzimah

Sbb kat sana lbh cheaper kan..klu g sana better beli TA..xpe..nx time g blh rembat byj2 yg latest design..hehe

Teratak Hami said... Reply Comment

Cantik !!!

Tapi akak ni kalau tgk kain bertone-tone, mula le pening nak pikir tudungnya.

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Teratak Hami

Takpe kak..skang dh byk tudung pun bertone2..hahaha..

ieda said... Reply Comment

cantiknyaaaaaaaaaaa

tapi akak suke tgk je .. nak buat baju cam x minat ;)

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@ieda

Xpekak jamu2 mata pun ok..

Kesuma Angsana said... Reply Comment

mmg cantik sgt

Tina Othman said... Reply Comment

cantik, rambang mata kejap, yelah pejam celik kena tempah awal, tapi takut belum raya dah rasmi dulu hehe

fuZa said... Reply Comment

tq Cikgu for the sebaran maklumat..

latest by 25 jan 2013 kalau ada yang berminat nak order ye..

visit saya di
http://fuzamusa.blogspot.com/

happy soping uols :)