Followers

U Click Me...I Click U Back

Wednesday, January 2, 2013

Kakak2 dah pergi sekolah..adik Aish dah takde kawan main...

As salam..dok berguling2 dengan dak Aish ni berdua je..hari ni start la rutin harian kesunyiaan..kesian kami yinggal berdua je..Mr Hubby hari ni ada job pagi plak..kalau tak takdela rasa sunyi sangat..

Hari ni kena sorang2 gi hanta and ambik kakak2 dak Aish ni...huhu..

Takpe2..kuat semangat sebab bila drive ada peneman setia kat sebelah ni everyday..yeayy!!! Sapa lagi kalau bukan dak Aish..cari pengasuh pun dekat ngan sekolah..anything happen or emergency ke..dekat nak tengokkan..ok2..itu citer bila ai dah balik ngajar nanti..hehe

Jenuh jugak nak tunggu kakak2 dak Aish ni balik sekolah.. kesian Aish..kena main sorang2..ummi dia kena tinggal je dia kalau tak tidur..nak setel pinggan kat dapur banyak sebab semalam kat area ni tak de air..nasib malam td je..pagi ni dah ada..alhamdulillah..

Nasib jugaj baju dh setel basuh dari petang semalam..pagi tadi dah bawak penyidai kat tempat panas sikit..

So tinggal nak masak tengahari je sat lagi..huhu..

Meh tengok dak Aish buat apa tadi lepas mandikan dia..as selalunya kakak2 dia akan dtg ngendap..kerumun dia..hari ni sure dia keepmon wondering..where are they??* sentap

26 comments:

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

amboi dik...bertampung ummi kamu pakaikan bedak...hehehe...

jambu jadi anak bujang ni...hehehe

Nad @ MamaZN said... Reply Comment

Nmpk lain bila aish pakai baju kaler pepel ni hee...
Tp tetap machooo :)

Kakcik Nur said... Reply Comment

Terpinga2 agaknya Aish bila tiba2 rasa sunyi... :)

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@♥cikmOt♥

Suka sangat pakai bedak banyak2 nak bg putih..heheh

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Nad @ MamaZN

Mak dia kaler finkk pun bantai..hahaha...

Ibu Lala said... Reply Comment

alah tomey tomey...cian dia tak de kawan ye...

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Kakcik Nur

Sangat la..kesian dia..tgok je muka ummi dia..sure tanya2 dlm hati..kenapa diam je rumah nih,,hahaha..selalunya bingit je tinge ai..hehehe

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Ibu Lala

Lps ni kawan ngn ummi dia je lar...hikkk

Mama Zharfan said... Reply Comment

adik aisy relax2 dgn ummi :)

Asyifa Mustaffa said... Reply Comment

mmg sunyi dan lain rasanya bila anak2 pgi skolah...huhuhu....

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Mama Zharfan

Rasanya klu berilex2 tu kompem tidur!!!

eima said... Reply Comment

gebu betui pipi die......

NM03 said... Reply Comment

hi aish... bila nak main gomol2 ngan qays? hehehehe

Teratak Hami said... Reply Comment

Amboi Aish, putih melepak bedak !!!

Blum kerja lagi ek?

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@eima

Umminya pun asyik geget je pipi tuh..haha

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@NM03

Tunggu aish besar sikit..xaci nk gusti nti..haha

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Teratak Hami

Blum sis..nti 14hb..hehe

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Asyifa Mustaffa

Sunyi smpi rasa ngntuks!!!haha

mama ila said... Reply Comment

Aish comel!!!!!!! =)

TeacherAzimah said... Reply Comment

takpe...aish cepat2 besar jgk blh pi school sama dgn kakak2 yg lain yer hihi.. ntah2 time tu aish dah ada adik plak oppssss!
btw rine, kita pun suka letak bedak byk2 mcm ni kat muka anak. tp skang abg iman dah taknak bedak kat muka dah. tak macho kononnya hahaha...

Aty_Fared said... Reply Comment

Alololo...cian die geng dah gi skul...
Heheheh..kite kalau pakaikn bedak kat bb mesti tepek2 mcm tu kan...:-)

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@mama ila

Tq..:)!!

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@Aty_Fared

Suka sgt pkai bedak cenggitu..nk bg nmpk putih n wangi!!

Chekgu Azrine said... Reply Comment

@TeacherAzimah

Xsaba nk tggu aish the boboy sorg ni g skol jgk..

PinKy MoMMa said... Reply Comment

tak pe nanti adik naik pangkat jadi kakak..boleh main ngan adik bawah bawah lagi hehehe

Kesuma Angsana said... Reply Comment

kejap je dh besar.. hppy new year cikgu hehehe