Followers

U Click Me...I Click U Back

Monday, January 7, 2013

MONDAH yang tak BLUES!

As salam..

Baru dapat lunjur2 kaki hari nie...dari pagi dok beratur kat bank 2 jam..dengan bawak dak Aish..huhu..ramainya yang nak update buku ASB..tak nyabau na nak nengok duit dividen derang ek..kot ye pun buat la next week ke..time aku dah masuk ngaja nanti..tunggu ai dah bz baru kome busy update ek.. hahaha...*perasan bank bapak aku punya*

Dari kul 10 dok kat bank..nak dekat kul 12 pun tak boleh lagi nak transfer duit dari acc saving masuk ASB..yang hubs pulak suruh pulun jugak masukkan hari ni..jangan tangguh..nanti dividen taj cukup setahun katanya..ai pun isteri mithali..turut segala perintah..huhu..

Since dah nearly 12pm.. maka tak dapek jugak nak transfer...sebab kul 12 kak cik yaya balik dr sekolah.. my dad tak de plak kat rumah nak mintak ambikkan..huhu..so terpaksa balik ambk kak cik yaya dulu..huhu

Then called hubs tanya dia kat mana..then dia suruh tunggu balik then gi sesama..kami pun gila maybank melawati plak..dapat nombor lagi lambat..adala nak kena tunggu 60 orang lebih..gara2 ASB..huhu..last2..bawak kua cash kat saving accounts then terus g pejabat pos.. dapat lagi 40 orang lebih jugak..tp cepat sistem dia sbb semua kaunter dibuka..

Dah nearly 1pm.. then gi ambik anak2 balik sek kebangsaan..terus g balik pejabat pos.. no giliran ada lagi 2-3 orang..lega..setel semua hari ni..penat lelah hilang bila tengok amaun dividen hasil melabur dalam ASB.. yeayyy!!!

Then bawak anak2 gi makan nasi ayam hainan kat melawati...terus hanta derang sekolah agama..tuko kain hijau dalam keta je ko...hahaha..

Bosan je citer ai hari ni kan?

Monday korang camne..blues tak?

Nak tepek gambar kak cik yaya excited nak gi sekolah on the 1st day of school...*nanti buat entry*

3 comments:

Nad @ MamaZN said... Reply Comment

Seharian kat luar umah ye..mcm penat jek tu
Dgn aish lg kan? Huhu
Xpe, berbaloi kot lepas nengok amaun asb =)

Aty_Fared said... Reply Comment

Patut lah gi pejabat pos rini kemain ramai...ko 10 lbh..selalu tak sgt pon..br terpikir pasal asb nih..heheh..:-)

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

hehehe, monday kita macam biasa jek...