Followers

U Click Me...I Click U Back

Sunday, January 6, 2013

Naughty Girl!

As salam..

Hari Ahad uols buat apa?

Aku kalau ahad suka pergi pasar tani kat melati ni..saje jejalan cuci mata..sebab besar dan tak sesak sangat..bolehla tolak aish dengan stroller..hehehe..

Takde benda nak citer pasal hari ahad ni..semuanya bosan je kan..hahaha

Meh nak saji gambar budak perempuan yang semakin nakal sekarang..huhu

4 comments:

TeacherAzimah said... Reply Comment

Aduh.. Ada jer masa dia update blog yer. I tak sempat! Rupanya bila anak dah sek pagi ptg, sabtu ahad jd sgt byk kerja! Letih wei....baru nak adapt dgn situasi baru ni.

MizzTina said... Reply Comment

bijak sgt buat gitu..

eima said... Reply Comment

kakak comey ... tak pe die buat time adek baby tak de ..klu ade pengsan mak die

Aty_Fared said... Reply Comment

Adik lelaki bongsu sy pon suker wat camni..heheh