Followers

U Click Me...I Click U Back

Tuesday, January 8, 2013

Riadah Petang Sabtu Sambil Posing..

As salam..

Tajuk takmo kalah..
Ko mampu riadah2 pastu posing2 sakan..hahaha..
Saje posing wat kenang kenangan..sebab
Sudah lama giler tak bawak anak2 gi playground..

Derang selalu tanya.."ummi bila kita nak gi taman bawak aish?"
Nampak tak kat situ derang cuba binkan aish sbb terdesak sangat nak gi playground...haha
Sebabkan umminya kesianla..maka berjanji ngan kak cik Yaya..
"Kalau tidur baru ummi bawak gi taman",,
Giteww kekdahnya...tak tidur maka taman is nehi..nehi

Dengan lena kak cik Yaya tidurla demi taman terchenta..haha
Nampak sangat kemarukkan?
Petang tu kul 6 after setel mandi dak tecit Aish..
Misi ke playground bermula..yeahhh
*kata excited lama xgi kan?*

Dah..dah..maleh nak citer pepanjang..let the pictures tell the stories..


skang ni cukup payah nak ambik gambar kak cik Yaya in proper way..huhu..

tengokla mcm2 aksi dia buat..lg suruh diam2 nak ambik gambar..lagi dia tunjuk nakai..haru!!

dah ke mana2 hala dah dok bawak stroller adik dia..huhu

see..kakak dah beso gabak tu pun rupa cenggitu bila dapat boyan..nampak sangat jakun ank2 aku..haha

the sisters..so lovely..actually sekarang ni tengah ajar kak ngah tu pakai tudung..tapi sengaja dia tak pakai tu nak tayang rambut baru ala tomboy..bengkek je tgok..umminya blh terlupa nk suruh pakai..sekarang kalau keluar shopping mall dah mmg suruh dia pakai..dah 10 tahun kot..













Last but not least.......

gambar gedik tuan blog kena tempek gak..rasa cam dah lama tak tepekkan..so here i am..gediksla sangat!ngeeeeee...

Sabtu lepas korang buat apa?
memang weekend aku yang lepas boring tahap bapak pada DEWA!
Hahaha...

posted from Bloggeroid

8 comments:

Nad @ MamaZN said... Reply Comment

Ooo, igtkan boboi td...lupe plk ank cikgu sume girl, aish jek boy..
Ksian kak yaya lama tak p taman ek, hihi..

Sabtu lepas, sabtu yg penat! Dr pg.smpi mlm berjalan sesaje, huhu

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

samalah ngan anak anak kat rumah tu...
asal petang jek ajak p taman...
adehh...dah la ibu mereka ni malas nak keluar...

TeacherAzimah said... Reply Comment

Hahaha gambar last yg tak menahan tu. takpe takpe obvious nmpk mcm kakak bawak adik2 jer kat pic ni hehehe...

Ayu Firzara said... Reply Comment

hye kak...assalam...thanx selalu jenguk blog kitew...hehe...dah follow akak dah. =)

Teratak Hami said... Reply Comment

tuan blog dah slim :-)

MizzTina said... Reply Comment

kemain lg tuan blog posing ye..

Kesuma Angsana said... Reply Comment

wah happy sungguh ye

LYAfrina said... Reply Comment

seronok budak2 ni main buaian...
dah besar baby... mama baby jogging x?