Followers

U Click Me...I Click U Back

Friday, January 25, 2013

Terjebak dengan SEHANGAT ASMARA...

As salam..

Sudah Jumaat..alhamdulillah..ada sekolah yang cuti hari nie..
Sekolah aku sekolah..tak ambik pun cuti sebab kami bakal bercuti CNY seminggu..hikss

Dulu demam adam dan hawa..
Tapi aku tak tengok pun..sebab tak larat nak layan online..
Sebab kadang2 line xberapa nak best kan?
And aku takde mustika HD..hehehe..
Takpela..rasanya cam membazir kot tetiba nak tuko ke beyonds kan?
Semata2 kerana drama Adam dan. Hawa tuh..huhu

Tapi..tapi..tapi kan...
Biler drama adaptasi novel SEHANGAT ASMARA main kat astro..
Mulala aku tergedik2 nak tengok..
Sebab aku memang big fans of rita rudaini..
And 1 more thing..hahaha
Tetiba suka sangat ngan SRK Malaya *aku gelar ikut suka aku*
Suka giler ngan Adi Putra..boley?
Actually bagi aku la ek..AP lagi ada aura than aron aziz..
Tu pendapat aku la ek..
Jangan plak peminat beso AA tetiba nak sentap plakkan?
Hahaha...nak sentap2 jauh2 sikit ek..hehehe..

So semalam aku dh khatam semua episod yang ditayangkan..
Secara online uols!!
Gigihkan iols?hahaha
Serius aku tengok lawa giler rita rudaini dalam drama tu.
Body dia sexy weyhh..
Hahaha..nasib perempuan..kuikui

So sekarang ni dah tak nyabar nak tengok sambungan dia..
Cepat2la isnin weyhhh...

Korang layan tak SEHANGAT ASMARA..

p/s : aku ada banyak koleksi buku citer yang writernya aisha sofea.. dia ni buku2 dia semua best..kalau saper yang baca novel dia dulu..sure kata versi novel lagi best..feeling terlebih ko...xcaya cer baca!!

8 comments:

mama tisya said... Reply Comment

mesti layan sbb peminat setia adi putra..tp skit kecewa sbb sehangat asmara isnin-rabu je...adam & hawa dlu isnin-khamis...lmbt tgu nextweek nk tgk LESUNG PIPIT NAL :)

PUANSTOBERI said... Reply Comment

smlm takde.. mmg isnin - rabu je yer.. tp tak tgk sgt pun. nati lah, next week rekodkan lah. cam dulu Adam Hawa, kita rekod je..

Dah baca novel ni, tp igt2 lupa. pinjam member punya. huhu

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

kita nengok kat online jek...
tapi memang best jugak citer ni..

inazamri said... Reply Comment

nampaknye kena layan gak la lepas ni bila sume kata best

fifi said... Reply Comment

ada tayangan secara online?? kat mana? youtube kah? nak tengok tp takde masa.sedehhhh!!

CeqGu said... Reply Comment

hihi kita serupaaa....tak sabar nak tunggu next episode

Nazirah Azeman said... Reply Comment

personally lg suke SA dr AH.hahahahahah matikla kene keji dgn peminat AH pasni heheheheheh.

RR cun giler kowttt

Teratak Hami said... Reply Comment

Ada ek citer ni kat online? Nak carik jugak le sebab kalau kat rumah tak sempat nak tgk TV. TV kalau terbukak, mesti channel katun jek.