Followers

U Click Me...I Click U Back

Wednesday, January 23, 2013

Wordless Wednesday ~ Take a Break!!

As salam..

Time to break..
Sesi mengepam..hehehe

Sebelum tu makan cekelat Snikers dulu..




Beli satu rm3.10..kalau beli 2 rm5.10 kot..ek?
Kat Shell je kot ada promo cenggini selalu..
Ke tempat lain pun ada?
Jom bedal!!!

Jemput...ngeeee....

posted from Bloggeroid

4 comments:

TeacherAzimah said... Reply Comment

pam dgn penuh semangat! cayuk2!

__✿HARISA✿__ said... Reply Comment

Assalamualaikum, tuan owner , saya nk mintak izin tumpang promote sikit ya. Inginkan kulit yang mulus dan gebu? Boleh lawat blog saya! Sempena harga promosi masih berlangsung, cepat2 dapatkannya! Segala pertanyaan akan dilayan dengan mesra :)http://qistinaharisa.blogspot.com/

Kuazue Mohd said... Reply Comment

as salam..

seghupa lah.. kiter pun makang snickers nie kat opis sementara nak tunggu lunch.. hehehe

by the way.. datang bertandang kali nie nak menjemput join my GA..
Jom.. http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html

CeqGu said... Reply Comment

anis tak leh layan snickers ni sebab dua2 belah gigi geraham ada perigi buta. makan snickers nanti kacang sibuk nak masuk dalam perigi huhu

psssstt...pandai nasihat kat budak suh check gigi, tp cikgunya pun penakut pait nak jumpa doktor gigi hahaha...opsss pecah rahsia