Followers

U Click Me...I Click U Back

Wednesday, February 20, 2013

Aish Iskandar 4 bulan..

As salam..

Alhamdulillah..
Hari ni genap dak Aish 4bulan..
Banyakla perkembangan yang dak Aish tunjuk lately..
Yg paling best dah pandai sangat angkat bontot tanda protes sebab letak dia..haha..
Nangis pun dah pandai jerit teran bagai..uhuk..
Tensi je bila dengar dia nangis gitu...
Macam ummi dera anak plak ek..

Sekarang dak Aish dah pandai pegang benda..
Semua benda nk pegang..
Kalau dah pegang KOMPEM nak bawak ke mulut..
Sembuq ayaq liur masih lagi berjalan lancar..haha..(sambil kira rambut gugur)
Dah kenal orang..
Bila nampak abhnya gedik2 kaki nak suruh angkat..hehe
esp bila balik dari sekolah..
Abh dia kalau ada kat umh mmg tggu kt luar rumah..
Tak nyabo nak main ngan ank bujang sorang dia tuh..

Semoga anak ummi ngan abh membesar dengan cergas dan sihat..
Menjadi anak yang soleh..
Aamiin...
Semoga dipermudahkan..

8 comments:

TeacherAzimah said... Reply Comment

Comelnya....x sabar nak ada baby ni tehehehe

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

agaknya besar ni ye chekgu anak yang kena dera amah tu...bila tengok wajah Aish ni sayu mengenangkan anak orang lain yang kena dera tu...sayang adik aish...comel!

Nad MamaZN said... Reply Comment

Happy 4 months old baby ensem! :)

MizzTina said... Reply Comment

hala..hala..someynya!!!

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

wahh...my bf kecik dah besar...
bila kita nak dating ye aish...hahaha

Fieda Zan said... Reply Comment

Ya Allah Comelnya mata dia.. salam perkenalan.. jom join blog saya :)

Mrs.Qarlista said... Reply Comment

haiyoh..tomelnye dieee.. hehe..samela mcm amirul.. tergedik2 kaki nak suruh orng angkat die.. hehe.. camne la amah indon tu tegarrr main lambung2 baby 4 bulan..

mrs kayrul said... Reply Comment

makin besar makin syomel