U Click Me...I Click U Back

Thursday, March 7, 2013

Aish Iskandar dengan Mosquito Patch

As salam..

seronok tengok kekawan blogger rajin update everyday without failed..

serius..mood blogging ni dah macam ke laut nunn..huhu

sebab tak tahu nak citer apa..
padahal banyak citer tak up lagi..
kenapakah??

ok..ni nak citer pasal dak aish ngn nyamuk..
citer nyamuk pun blh buat entry ek...
sajer nak share ngn korang yg belum pernah or tak tahu lgsg pasal mosquito patch..
dak Aish ni since dlm pantang nyamuk cukup berkenan kat dia..
aku memang rasa nk terajang je nyamuk ni..
ko tau la nyamuk ni kan bahaya..
malam2 kalau aku tertido sambil bf..
maka aku terlupala nk tutup dak Aish ngn kelambu..
kompem esok muka dia merah2..
tangan pun..kena hentam dek nyamuk durjana..

memula kakak ipar aku yg advised suruh beli mosquito patch nih..
since dalam pantang..
asyik lupa je nk suruh abhnya gi beli..

dah habis pantang pun nyamuk masih bermaharajalela dok hentam dak Aish..
memang dak Aish dah jd stok utk derang dah kot..
pastu aku gi farmasi carila yg kakak ipar aku advised tu..


nila rupa yg aku beli tuh..actually banyak jenis tapi yg ni je available kat farmasi tu..so aku pun ambik cubala..

memang bestla mosquito patch jenis ni..
bau dia wangi jugak..
ala2 bau minyak geliga..
just tampal kat baju je..
in sha Allah nyamuk tak hinggap..
aku dah berapa kotak dah repeat..
sebab memang berkesan sgt..

makanya dak Aish pun makin ceria..

saper yang belum try..bolehla try..hehe..
tetiba jadi promoter tak berbayar giteww..

posted from Bloggeroid

11 comments:

TeacherAzimah said... Reply Comment

ooo baru tau pasal produk ni. blh arr try nnt :D

Tina Othman said... Reply Comment

alala nyamuk geram ke aish lah tu, first time dgr pasal patch ni, bagus jugak ye

♥cikmOt♥ said... Reply Comment

eh ada ek...nak cari jugaklah...hurmm, beli kat mana ek...ke saya terlepas baca???

Nad MamaZN said... Reply Comment

Ada yg jual jenis gelang tu kan?
Yg ni patch punye ek?
Baru saya tau ada jual
Aish ensem!!!!

Ummiarissa Mahdi said... Reply Comment

saya pulak baru tahu je ni...ada juga ye...boleh bagi hadiah kat baby baru ni..

Yana Shaiful said... Reply Comment

tq sgt2 share psl patch nih..1st time tau..esk harus rempit p farmasi ^^

eima said... Reply Comment

alisha ngan fahim ai lumur je minyak TYT tu ..hihi

dedulu guna mosquito lotion tu ... pastu dah abis mls nk pi beli sbb mahai sikit ai lumur je TYT tu ...

Gieyana said... Reply Comment

boleh try gak nih psl nnt nk bpantang kt kg byk nyamuk..ekekeke

Cik Puan Rara said... Reply Comment

penah tgk,tp xtau nk cr kat mana.nt nk cr gak lah.

Pen Biru said... Reply Comment

nyamuk tu geram tgok pipi gebu

Kesuma Angsana said... Reply Comment

bagus juga benda alah ni ye !